Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: i have a problem

  1. #1
    Trained Monkey
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FLORIDA
    Age
    31
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:12261357
    Posts
    152
    Rep Power
    15

    Default i have a problem

    So I have a problem on my computer it had a virus in the registry and i got rid of now when i got rid of it i try to play counter strike and left 4 dead every time the game will make the team chat messages and team switch menus and buy menus pop out on its own and switch me from teams on its owns well as turn the sound off on my computer off compeltely and when i try to type in game it will type on its own a bunch of letters and numbers. I think its the virus in my mother board and im trying to get rid of it by reseting my cmos but idk how to do that. When i try to go the cmos menu it only takes me to the bios settings when i press del

    I have
    Asus A8S-X motherboard
    2 gigs of ram
    Amd anthlon 64 X2 dual core processor 3800+
    Nvidia Geforce 7800 GT


    Can anyone help me it would be much much appreciated.
    Last edited by SniperKiller; 05-11-2009 at 07:35 PM.

  2. #2
    Inactive Trailor Trash
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Brooklyn, NY
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:10961002
    Posts
    48
    Rep Power
    0

    Default

    You could try running some anti spyware or malware scans also try using ccleaner to fix your reg

  3. #3
    Inactive Pwnerator
    Join Date
    Jun 2008
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:19132046
    Posts
    241
    Rep Power
    15

    Default

    goto download.com, download malwarebytes.... best free anti-spyware around.. also, if your decently adept you can get autoruns which lets you poll through anything that auto runs from the registry and disable stuff... don't mess anything up tho...

    Those generally work well anytime I've ever gotten one.. eh

  4. #4
    N|U g0d Kung Fu Master
    Join Date
    Jul 2007
    Age
    36
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:12522252
    Posts
    1.340
    Rep Power
    16

    Default

    i seriously doubt that you have a virus in your mobo. Like soul said, make sure that the virus is completely gone. You can download free programs (like ccleaner and Spybot Search & Destroy) or i can hook you up with Eset's Nod32.

    Another route that you might have to think about is what the virus did to your OS. A lot of viri, when infecting your comp, will replace/remove files, leaving you with corrupt install. Unless you can restore those files, you might be looking at a re-install.

    Btw, flashing ur CMOS is not a setting in your BIOS. It's a jumper on your mobo

  5. #5
    Trained Monkey
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FLORIDA
    Age
    31
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:12261357
    Posts
    152
    Rep Power
    15

    Default

    i did a scan with malware bytes and it found nothing

    what else could cause my game play?

  6. #6
    N/U Commando
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nieuw Vennep/The Netherlands/Close to Amsterdam
    Age
    33
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:0:12249747
    Posts
    417
    Rep Power
    14

    Default

    yah can also reset yah windows to a previous state where everything worked all right but i forgot how to do that xD
    let me think this 1 out
    [IMG]http://3mb.us/images/704_breaker_64.gif[/IMG]

  7. #7
    N/U Commando
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jerseyville Il.
    Age
    41
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:0:15012290
    Posts
    373
    Rep Power
    15

    Default

    Do you have a External hard drive ? You should back up your maps folders and anything else important. You need to Download CCleaner from FileHippo.com - Download Free Software Its a super website and its all great stuff. I tell many many people about it, You should run ccleaner everyday ! Also is windows firewall saying anything to you ? You might want to check your rig for any updates. Do you remember what the virus was named ? Sometimes you can google the name of it and find out what other people did to clear up the problem. You can restore your computer to a earlier state but most fags that make these viruses loop hole that because its what most people try to do first. You should start by searching your registry. Type in REGEDIT in the search box, Look for any new files that you dont recognize. Thats where i would start at first. Good luck buddy And a fresh install is only a last resort !
    Carry your last name, Don't let it carry you !

  8. #8
    Trained Monkey
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FLORIDA
    Age
    31
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:12261357
    Posts
    152
    Rep Power
    15

    Default

    No i dont have an external drive and i got a lot of important stuff especiallly 1000 songs not enjoyin dled again.

    Still dont work I dled ccleaner and got rid of some stuff.
    As well as doing multiple scans to make sure with all my anti spyware and virus softwares

    I searched in regedit and nothing there has been added or changed since 2004.

    I had the C:\faux virus\carny_ride.exe which i found in the middle of a norton scan when i was bored watching and didnt detect it(i know it sux) after i found it i started gettin trojans, backdoors, and worms.

    I really dont wnt to reformat its a fucking pain and takes forever.
    Is there anymore help i can try.
    Last edited by SniperKiller; 05-12-2009 at 07:39 PM.

  9. #9
    Inactive N/U Marine
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Florida
    Age
    34
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:0:10894922
    Posts
    302
    Rep Power
    14

    Default

    imo i would go with a clean install .............external hard drives are inexpensive so that would be ur best bet to buy one transfer important files and documentation on it then reformat.

    ........baddie
    [IMG]http://i350.photobucket.com/albums/q427/Ender_less/badfish_sig_glass.png[/IMG]

  10. #10
    N/U Commando
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jerseyville Il.
    Age
    41
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:0:15012290
    Posts
    373
    Rep Power
    15

    Default

    If you don't want to get a external you could use a flash or "jump" drives. I don't know how many it would take but they are cheap and you just drag over the stuff you want to save on it. You can pick up the 8 GB drives at walmart for under 15 bucks. It depends on how big your hard drive is and how much space is used up really. Do you know if your drive is SATA or IDE ?

    Here is todays shell shocker from NewEgg.com No sales tax and free shipping on a external 640 gig !

    http://www.newegg.com/Special/ShellShocker.aspx
    Last edited by Penatrater; 05-13-2009 at 02:28 AM.
    Carry your last name, Don't let it carry you !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problem
    By SmurfSniper in forum PC Hardware Problems
    Replies: 6
    Last Post: 04-01-2009, 08:51 PM
  2. I'm having a problem in the Zombie Mod.
    By Kitsune in forum N00B Unlimited General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2009, 07:35 PM
  3. CSS problem.... can anybody help?
    By SmurfSniper in forum N00B Unlimited General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 12-29-2008, 03:44 PM
  4. Help! I have a connection problem!
    By Spectre-1 in forum N00B Unlimited General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2008, 03:39 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •