Results 1 to 3 of 3

Thread: Disconect Error?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Join Date
    Oct 2008
    Age
    54
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:5329890
    Posts
    39
    Rep Power
    0

    Default Disconect Error?

    Haven't been playing alot and when I have been its mostly been L4D2 but I went on the CSS server today and was disconnected twice. Never seen this before

    "Disconnect: Buffer overflow in net message"

    I experienced a shitload of lag both times when it happened is there anything I can do?

  2. #2
    N|U g0d Kung Fu Master enderless's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Age
    35
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:12522252
    Posts
    1.340
    Rep Power
    16

    Default

    Sometimes steam gets bitchy and throws up weird errors. Log out of steam and it should fix it (hopefully).

    Go to your steam client and select "steam" in the upper left corner, then select "change user" and logout completely.

  3. #3
    Єlιtus mєmєяєdus Pwnerator
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dragon's Fall; Alaska
    Age
    31
    HlStats

    HLStatsX Ranking for STEAM_0:1:17364776
    Posts
    244
    Rep Power
    13

    Default

    You can get that error many ways.
    Most common are server commands overloading pertick, you can see this in l4d if you manually spawn zombies, or in CSS, if you get everone to nae each other at the same time in a large map.

    Its a lag /command tick issue.
    Go Source.

    To make sure your system isnt damaged,
    Go to Steam Library,
    right click the source game,
    select properties,
    select local files from the tob nav bar tab
    Select Verify Game cache.


    sometimes its best to reset your configuration files
    NAvigate to steam/steamapps/yourname/[gamename]/[gamedir]/cfg/ and delete that folder.

    example:
    steam/steamapps/zero/counterstrike-source/cstrike/cfg


    Sometimes, it can also be fixed by deleting your sprays cache. The sprays cache keeps a list of all the sprays youve ever seen, so it doesnt ahve to be redownloaded. The caching process forwards info between you and the server, on a laggy connection just the chatter between the two can get an overflow error.

    that will be in gamename/gamedir/materials/vgui/temp

    example:
    counsterstrike-source/cstrike/materials/vgui/temp

    Hope this helps
    Last edited by khaotik; 08-28-2011 at 12:24 AM.
    [CENTER][FONT=Fixedsys][CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][FONT=System][B]I reject your reality and substitute with my own.[/B][/FONT]
    [/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [/FONT]
    [IMG]http://i47.tinypic.com/2i71q2x.jpg[/IMG]
    [/CENTER]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error
    By Cookerbro in forum Counter Strike: Source Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-31-2011, 08:14 PM
  2. hl2.exe Error?
    By NoogyMan in forum Counter Strike: Source Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 03-01-2010, 01:37 AM
  3. windows 7 error fn key
    By dvxAznSensationxvb in forum PC Hardware Problems
    Replies: 7
    Last Post: 09-24-2009, 09:36 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •